Betalen

U kunt in deze webshop eenvoudig en snel betalen met een grote vari√ęteit aan betalingsmogelijkheden. Naast het meeste gebruikte systeem iDEAL kunt u ook betalen met creditcard of Paypal. Het is daarnaast ook mogelijk om via een vooruitbetaling te betalen. U kunt dit gemakkelijk aangeven in het betalingsmenu waarna u instructies krijgt om de betaling af te ronden.

Duitse klanten kunnen betalen via Sofort banking en Belgische klanten kunnen betalen via Mr. Cash. Aan deze betalingsmethode zitten geen extra kosten verbonden.

Op rekening

Bedrijven kunnen na de eerste bestelling een aanvraag per email insturen om op rekening te betalen tot een maximaal ingesteld kredietlimiet. U kunt de email sturen naar info@pompentechniek.nl. Er zitten geen kosten verbonden aan deze betaalmethode. Indien uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u de optie 'op rekening' kiezen tijdens het bestelproces via de webshop. U kunt uw inkoop referentie in het opmerkingenveld plaatsen.

Terugstorting van betaling

Indien u om wat voor reden dan ook het overgemaakte bedrag teruggestort wilt hebben, gebeurt dit met dezelfde methode zoals deze bij de bestelling is gebruikt. De terugstorting wordt doorgaans binnen enkele dagen verwerkt. 
In het geval dat u heeft vooruitbetaald, zal het bedrag enkele dagen worden teruggestort nadat wij uw rekeninggegevens hebben mogen ontvangen.