Dab Hydrofoorset Euro Inox 40/80T-24LH

Artikelnummer 01400085
Merk Dab
Voltage 3x400V
Frequentie 50 Hz
Capaciteit in m3/h bij 4 bar 4
Type / Model Euro Inox
Amperage 2,5
Vermogen in Kw 1,10
De Dab Euro Inox 40/80T-24LH kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De zelfaanzuigende pomp zorgt voor een drukverhoging bij vele toepassingen en is daarom vaak te vinden bij particulieren. De Dab Euro Inox-serie is te gebruiken voor huishoudelijk gebruik, de beregening van tuinen en het sproeien van gazons. De Dab Euro-Inox is geschikt voor 'schoon' water. Dit houdt in dat de te verpompen vloeistof niet agressief mag zijn en ook geen (grote) bestanddelen mag bevatten.

De Dab Euro Inox-serie is (waar mogelijk) uitgevoerd met componenten van roestvrij staal. Om die reden is de Dab Euro Inox-serie uitgevoerd met een Jetinox pomp. Op deze manier wordt roestvorming tegengegaan en is de pomp beter bestand tegen kalk. Messing wordt gebruikt indien de toepassing van roestvrij staal niet mogelijk is.

De Dab Euro Inox-serie beschikt over een manometer waarop de druk kan worden afgelezen. Ook is de Dab Euro Inox-serie uitgerust met een drukschakelaar waardoor de hydrofoorpomp automatisch in- en uit kan schakelen op basis van de waterbehoefte. De verbinding tussen het drukvat en de pomp is al gemonteerd.

Dankzij de horizontale 24 liter tank met inwendig membraan hoeft de pomp niet continue aan en uit te schakelen. De pomp zal bij kleine waterafnames eerst het water uit de tank halen. Op deze manier gaat de Dab Aquajet-serie efficiënter met energie om en wordt er minder stroom verbruikt.

De hydrofoorpompen uit de Dab Euro Inox-serie zijn geschikt voor een hoge capaciteit in combinatie met een stevige werkdruk. De hydrofoorpomp kan worden aangesloten op een voedingsspanning van 400 Volt. De hydrofoorset wordt volledig door ons samengesteld en gebouwd met kwaliteitscomponenten.

Materialen pomp:
Pomphuis RVS304, inwendig Noryl.
Materialen drukvat: RVS304, membraan EPDM.
Trefwoorden: Dab, Euro, Inox, 40/80T-24LH, hydrofoorpomp, boosterpomp
Voorraad 0 stuks